Naštartujte svoj deň správne!

Premeňte svoje rána s návykmi pre celkovú pohodu, s ktorými podporíte svoju dlhodobú kondíciu.

Premeňte svoje rána s návykmi pre celkovú pohodu, s ktorými podporíte svoju dlhodobú kondíciu.

Viete, že vaše raňajky môžu mať nedostatky z pohľadu výživy?

V typických ranných jedlách často chýbajú tieto užitočné zložky:(1 – 2)

minerálne látky: vápnik, železo, draslík, horčík,
vitamíny: D a kyselina listová,
vláknina,
fytonutrienty z ovocia a zeleniny.

Vytvorte si osobnú zdravú rannú rutinu

Spríjemnite si štart do nového dňa

Zdravé raňajky pomáhajú(1 – 2 – 3) stimulovať metabolizmus, doplniť energiu, podporujú pamäťkognitívne funkcie a prispievajú k udržiavaniu telesnej hmotnosti.

Získajte Morning Nutrition →

Veda v pozadí programu

Chcete sa dozvedieť viac o prínosoch zdravých raňajok?

Skvelý deň sa začína správnymi živinami

Začiatok dňa s jedlom bohatým na živiny je dôležitý. Snažte sa zahrnúť vysokokvalitné bielkoviny, komplexné sacharidyzdravé tuky(4 – 5).

Zlepšite svoj ranný režim s Nutrilite™ Morning Nutrition

Obsahuje:

All Plant Protein: vysokokvalitná bielkovina na rastlinnej báze
• Vláknina v prášku: 3 vlákniny na podporu zdravia čriev
• Double X: 12 vitamínov, 10 minerálnych látok a fytonutrienty
• Podporné zdroje pre zdravé návyky

Zdravý začiatok, ktorý presahuje rámec prvého jedla

Chutné recepty,

aby ste si ráno ešte viac vychutnali základné živiny

Cvičenia jogy,

aby ste si uvoľnili myseľ, spojili sa so svojím vnútrom a začali deň vyrovnaný a osviežený.

Jednoduché nápady na cvičenie

ktoré povzbudia vaše telo a pomôžu vám nastaviť sa a zdolať deň.

Cvičenia na rozvoj všímavosti

na podporu jasného uvažovania, kontroly nad emóciami a celkovej telesnej a duševnej pohody.

Zobraziť viac Zobraziť menej

Začnite vytvárať svoj zdravý ranný režim teraz

Získajte všetky základné živiny a nastavte si zdravé návyky na podporu telesnej a duševnej pohody.

1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. (Prospektívna štúdia raňajkového stravovania a výskytu koronárnych ochorení srdca v skupine mužov – zdravotníckych pracovníkov v USA.) Circulation. 2013; 128: 337 – 343 s. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. (Vynechávanie raňajok a riziko cukrovky 2. typu: metaanalýza pozorovacích štúdií.) Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. (Denný čas príjmu potravy ovplyvňuje celkový príjem potravy u ľudí.) J Nutr. 2004; 134: 104 – 111 s. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. (Vplyv raňajok na zdravie: definícia a kritériá zdravých raňajok.) Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. (Konzumácia raňajok a druh konzumovaných raňajok sú pozitívne spojené s príjmom a dostatkom živín u dospelých Kanaďanov.) The Journal of Nutrition 2013; 143: 86 – 92 s. [19]